Како фабрике треба да се носе са утицајем епидемије и безбедном производњом?

- 2022-04-27-

Сада је свет обавијен епидемијом, поред ношења маски, честог прања руку, не окупљања и друге личне заштите. Шта фабрика треба да ради? Можемо видети какохрана океанске енергије цкомпанијаодговара? Узмимо као пример производну линију кекса високе енергије
1.Осигурати сигурност сировина.
У смислу складиштења сировина треба користити посебне канале, добро урадити вентилацију и дезинфекцију, складиштити посебне просторе, а детекцију нуклеинске киселине околине и површине објекта вршити једном недељно.
2. Осигурати сигурност особља.
Пре уласка у фабрику, радници треба да имају сертификат о тестирању нуклеинске киселине, а затим да их дезинфикују. Истовремено, ојачати надзор здравља и управљање приступом радника.

3.Осигурати сигурност у производњи и преради.

Радници треба да носе радну одећу и маске строго у складу са захтевима заштите безбедности хране. Радна одећа се редовно дезинфикује, а производна радионица и производна опрема редовно дезинфикују.

ocean energy food factory

4и¼ЖОсигурати сигурност одлагања отпада.
Поставите посебне просторе за отпад, складиштите га по класификацији и обележите на видно место. Отпад који није дезинфикован не сме се одлагати ван фабрике. Тест нуклеинске киселине у животној средини ће се спроводити сваке недеље.
5. Обезбедите безбедност транспорта.
Детекција нуклеинских киселина у животној средини ће бити спроведена ранијевисокоенергетски кексинапусти фабрику. Тек када су производи безбедни, могу напустити фабрику. Транспортно особље ће такође спровести тестирање нуклеинске киселине како би осигурало безбедност током транспорта.